Voor elke puzzel een oplossing
Puzzels en illustraties scherp geprijsd.

Voor elke gelegenheid kan een puzzel worden bedacht. Voor een huwelijk, een geboorte of voor een pensionaris. Alles is mogelijk, het enige wat u daarvoor moet doen is mij contacteren.

Graag ben ik u van dienst als u drukwerk vormgegeven wilt hebben. Een folder, affiche, geboortekaartje, wat u maar wilt. Aarzel niet om me te bellen of te mailen. Na een goede briefing ga ik voor u aan de slag.

Doordat elke puzzel anders is, is het erg moeilijk om een prijsindicatie te geven. Onder de link geef ik wel enige richtlijnen, zodat u ongeveer weet welke prijzen ik hanteer. 

Kwartaalpuzzels

Misschien wilt u een aantal puzzels in uw drukwerk opnemen en kunnen dat algemene puzzels zijn? Speciaal daarvoor heeft HM Media de Kwartaalpuzzels samengesteld met woordzoekers, sudoku’s en kruiswoordraadsels in één bundel. Vijftig puzzels voor slechts € 150,-. Dat is slechts € 3,- per stuk. Elk kwartaal komt er een bundel uit met nieuwe puzzels, zodat u elders niet snel eenzelfde puzzel tegen zult komen.
Een webshop heb ik nog niet, maar een mailtje volstaat.

Spreekt u dit aan, maar u bent nog niet geheel overtuigd? Geen probleem! Onder de downloads staat een aantal puzzels die u vrij mag gebruiken. Wel graag met de vermelding ©HM Media productie.